Wat een mooie plek, Amonines, in de Ardennen.
Het voelde meteen goed en weer als thuiskomen in de fijne energie.
Ik heb bijzonder mooie ervaringen mogen beleven tijdens de  meditaties en sjamaanse reizen welke Stella zo geweldig begeleid!
Ook de klankbelevingen waren erg fijn.
Dank aan de bijdrage van de vrijwilligers van Asharum; het eten was heerlijk!
Ook dank aan de andere deelnemers; de contact momenten heb ik als zeer waardevol ervaren.
Ik kijk alweer uit naar de volgende keer.
Nu mag ik genieten van de doorwerking en verwonder ik mij in de mooie situaties die al meteen plaatsvonden toen ik nog maar net terug thuis was.
Een gevoel van energie en Magie zegt mij dat zich nog meer zal aandienen; ik ontvang het met open armen.
Liefs van Petra.
Deze drie dagen heb ik als een ‘warm bad’  mogen ervaren onder liefdevolle begeleiding van Stella en fijne mensen. Een paar dagen helemaal in een wereld zijn van ‘stilte momenten’. In contact zijn met de natuur, het bos, de hunebedden en hun krachtveld. Stilte afgewisseld met zachte drum geluiden, klankschalen en kleine percussie instrumenten. Ik nodig je uit om deze reis ‘naar binnen’ te mogen ervaren. Liefs Marjanne.

Ik heb echt het gevoel dat ik veel extra innerlijke rust heb gevonden. Daardoor voel ik me sinds thuiskomst ook heel relaxed en ‘zen’. Ik voel me veel sterker in de gebruikelijke dagelijkse uitdagingen. Nog meer rust en ruimte in mezelf. Nog meer in verbinding met mezelf. Ik merk ook dat ik in het dagelijkse leven steeds minder behoefte heb aan gepraat en gebabbel. Ik vind het steeds fijner om gewoon te zijn en ben heel blij met mijn inzichten. Dat ik veel heb gevoeld, gevoeld en nog eens gevoeld. Dat het ok is waar ik mee bezig ben. En dat het ok is om nog wat dieper te gaan. Dat ik rust mag hebben in en met mezelf.  Stella, ik ben zo blij dat jij op mijn pad gekomen bent en ben je heel dankbaar voor jouw zijn! Asharum Amonines is heel bijzonder. Lieve mensen, zo rustig en relaxed. Heel gastvrij, fijne warme sfeer, heerlijk vegan eten. Fijn huis, mooie meditatieruimtes en prachtige tuin. De bedden zijn echt fantastisch, ik heb heerlijk geslapen! Ook de omgeving is heel inspirerend met bijvoorbeeld de magische hunebedden.

Deze dagen heb ik als een ‘warm bad’ mogen ervaren onder liefdevolle begeleiding van Stella en fijne mensen. Een paar dagen helemaal in een wereld zijn ‘stilte momenten’ . In contact zijn met de natuur, het bos, de hunebedden en hun krachtveld. Stilte afgewisseld met zachte framedrum geluiden, klankschalen en kleine percussie instrumenten. Ik nodig je uit om deze ‘reis naar binnen’ te mogen ervaren. Liefs Marjanne