Stella drum natuur home aanbod

Opleiding Sjamanisme, Meditatie & Healing

Een 2-jarige opleiding waarin je diep contact maakt met jouw innerlijke bronnen van kracht, energie en wijsheid. Vanuit de helderheid die zo in jou ontstaat, leer je in het tweede jaar healingtechnieken in te zetten voor anderen.

healing-sjamanisme-stella-uden

Workshop Sjamanisme, Meditatie & Healing

Leer enkele basistechnieken die je in contact brengen met jouw innerlijke bronnen van kracht, energie en wijsheid.Wanneer je vanuit je essentie leeft, is er vertrouwen en overgave en kun je gericht vorm geven aan je leven.

Klank concert, Klank healing

Klanken zijn een krachtig medicijn. Laat je mee voeren naar je innerlijke stilte en ervaar diepe ontspanning. Je kunt ook zelf een datum plannen met een groepje voor een concert/healing/workshop.

Sjamanistische Healing (individueel)

Een krachtige vorm van healing voor een grotere balans in je gevoelsleven. Het geeft diepe ontspanning, rust en vrijheid. Geschikt voor mensen met burn-out, slaapproblemen, HSP, verslaving, angst, depressie.

Stilte dag: Meditatie, Natuur, Klank, Ontspanning

Jezelf ont-moeten en even afstand nemen van de dagelijkse bezigheden. Ervaar de rust en stilte van de natuur.  Met tips om vanuit verwondering verder door het leven te wandelen.

Stilte retraite Ardennen

Op een magische plek in de Ardennen, maak je contact met wie je ten diepste bent, je innerlijke wijsheid, je ziel. Met prachtige en krachtige plekken in de natuur.

Stilte Retraite in Herpen

Gun jezelf even de tijd om tot rust te komen op deze stilte dagen. Ervaar wat de natuur en de pony’s jou laten zien.

Met meditatie, klank, mindfulness en beweging.

Drum/chant cirkel

Fijne rustgevende drum/chant avonden, waar je elke maand kunt instromen.

De klanken openen je, om heel dicht bij jouw essentie te zijn.