healing-sjamanisme-stella-uden

Workshop Sjamanisme, Meditatie & Healing

Een dag waarin je enkele basistechnieken leert die je in contact brengen met jouw innerlijke bronnen van kracht, energie en wijsheid. Wanneer je vanuit je essentie leeft, is er vertrouwen en overgave en kun je gericht vorm geven aan je leven.

Stella drum natuur home aanbod

Opleiding Sjamanisme, Meditatie & Healing

Een 2-jarige opleiding waarin je diepgaand contact maakt met jouw innerlijke bronnen van kracht, energie en wijsheid. Vanuit de helderheid die zo in jou ontstaat, leer je in het tweede jaar healingtechnieken in te zetten voor anderen.

Sjamanistische Healing (individueel)

Een krachtige vorm van healing voor een grotere balans in je gevoelsleven. Het geeft diepe ontspanning, rust en een hervonden vrijheid. Heel geschikt voor mensen met burn-out, slaapproblemen, HSP, verslaving, angst, depressie

Klankhealing

Klanken zijn een krachtig medicijn. Met oeroude technieken herstelt klankontspanning de balans in lichaam en geest. De klanken trekken je mee naar jouw ontspanning en innerlijke stilte.

Ruimte voor Stilte en Meditatie

Gun jezelf even de tijd om tot rust te komen met deze 2-daagse retraite. Met meditatie, mindfulness en beweging. Aan de rand van een prachtig natuurgebied.

Wekelijkse meditatie Uden

Asha Meditatie

Deze vorm van meditatie brengt je in relatief korte tijd naar een ontspanning en rust in jezelf. Regelmatig mediteren geeft een gezonde basis van rust en balans in je dagelijkse leven.

Sjamanistische Meditatie

De geluiden van drum, ratel, shrutibox en andere bijzondere instrumenten openen je om in de periodes van stilte heel dicht bij jouw essentie te zijn.