Stella drum natuur home aanbod

Opleiding Sjamanisme, Meditatie & Healing

Een 2-jarige opleiding (ook individueel of 2 met personen) waarin je diepgaand contact maakt met jouw innerlijke bronnen van kracht, energie en wijsheid. Vanuit de helderheid die zo in jou ontstaat, leer je in het tweede jaar healingtechnieken in te zetten voor anderen.

healing-sjamanisme-stella-uden

Workshop Sjamanisme, Meditatie & Healing

Leer enkele basistechnieken die je in contact brengen met jouw innerlijke bronnen van kracht, energie en wijsheid.

Wanneer je vanuit je essentie leeft, is er vertrouwen en overgave en kun je gericht vorm geven aan je leven.

Klankhealing

Klanken zijn een krachtig medicijn. Met oeroude technieken herstelt klankhealing/ontspanning de balans in lichaam en geest. De klanken trekken je mee naar jouw ontspanning en innerlijke stilte.

Sjamanistische Healing (individueel)

Een krachtige vorm van healing voor een grotere balans in je gevoelsleven. Het geeft diepe ontspanning, rust en een hervonden vrijheid. Geschikt voor mensen met burn-out, slaapproblemen, HSP, verslaving, angst, depressie. Ook healing op afstand mogelijk.

Chant/drum cirkel

Fijne rustgevende chant/drum avonden, waar je elke week kunt instromen. De klanken openen je, om heel dicht bij jouw essentie te zijn.

Stilte Retraite: Ruimte voor Stilte, Meditatie, Klank

Gun jezelf even de tijd om tot rust te komen op deze stilte dag of 2 daagse retraite. Met meditatie, mindfulness en beweging. Aan de rand van een prachtig natuurgebied.

Stilte dag

Stilte dag: Meditatie, Natuur, Klank, Ontspanning

Jezelf ont-moeten en even afstand nemen van de dagelijkse bezigheden. Ervaar de rust en stilte van de natuur en klank.  Met tips om vanuit verwondering verder door het leven te wandelen.

Harp meditatie

De magische hemelse klanken geven je innerlijke rust en ontspanning. Ervaar de verbinding met wie jij werkelijk bent!