Klank Ontspanning

Klanken hebben grote invloed op ons leven, het is een krachtig medicijn. Klankontspanning maakt gebruik van oeroude technieken om de balans in lichaam en geest te herstellen. Via klankontspanning en sjamanisme ga je terug naar diepere lagen van bewustzijn, je essentie, je ziel.

In de klankontspanning maak ik gebruik van prachtige mystieke klanken en instrumenten als sjamanendrums, klankschalen, ratels, bellen, harp, gong, shrutibox, fluit, tanpura en zang.

De herhalende klanken en specifieke trillingen brengen je in een andere, diepe staat van Zijn.

Je wordt mee genomen in een krachtige helende energie.

Blokkades worden los gemaakt en getransformeerd zodat je meer ruimte in jezelf voelt. Je energie gaat stromen, afvalstoffen worden verwijderd. Energiecentra (chakra’s) worden gezuiverd en opgeladen.

Gedachten komen tot rust. Je hart opent zich. Ladingen, weerstand en angst worden losgelaten.  Voel je gekoesterd, liefde en zachtheid in je. Dan ga je in overgaven en loslaten. Ruimte voor nieuwe energie en ideeën, vanuit innerlijke kracht.

“Geen klankhealing is hetzelfde. Elke keer weer een wonderbaarlijke sprookjesachtige reis waarin de verschillende klanken zoveel trillingen in je lijf geven dat je er superontspannen van wordt. En dan wordt er tegelijkertijd ook nog een hoop geheald! Dit alles onder de bezielende leiding van de zo prachtig kalme Stella. Ik ben fan!”

Imke

De klankhealing bij Stella ervaar ik telkens weer als een hele fijne en bijzondere beleving! De klanken en intense trillingen resoneren diep in je lichaam. Het brengt je totale ontspanning. Op wonderbaarlijke wijze ontstaat er daardoor meer balans en innerlijke rust en die rust blijft gelukkig nog een hele tijd bij me.

Dank je wel Stella voor de rust-en groeimomenten die je me geeft!

Hopelijk mag ik dit cadeautje nog vaak ervaren!

Ageeth

Tijdens de klankontspanning heb je vaak geen besef van tijd en ruimte. Je komt in je innerlijke stilte. In de stilte is geen tijd. Je bent alles, dan ontstaat creatie en transformatie. Je ontvangt inzichten en antwoorden op thema’s die bij jou spelen. Klankontspanning is: hele diepe ontspanning, diep contact met jezelf, je essentie, ervaren van innerlijke vrijheid, rust en stilte, totale verbinding met het leven vanuit liefde en een intense klankmassage.

Ik stem me vanuit een krachtige open healingstaat intuitief af op de deelnemers, waardoor elke sessie uniek/ anders is. Men ervaart de klankontspanning vaak als heel persoonlijk en liefdevol.

Je ligt op een matras, je hoeft even helemaal niets.

Regelmatig bied ik ’s avonds en overdag een klankontspanning aan, soms in combinatie met een meditatie.

Ook voor bedrijven, zorginstellingen, andere organisaties en bijeenkomsten.

Dinsdag 22 oktober is er klankontspanning in het meditatiehuis Het Zonnelicht in Tilburg. Lanciersstraat 90c.     

Introductieprijs € 15,00. Voor studenten € 10,00

In mijn ruimte in Uden kunnen 7 mensen liggen/zitten. Bijdrage pp. € 20,-

Bij grotere groepen heb ik een mooie ruimte in het buitengebied.

Cadeautip!

Wil je iemand graag een klankontspanning/workshop kado aanbieden gelden de volgende tarieven:

– voor 2 personen: € 70,-

– voor 3/4 personen: € 80,-

– vanaf 5 personen € 20,- per deelnemer

– vanaf 8 personen in overleg.

De klankhealing duurt ongeveer 1 tot 1 1/2 uur.

Ik geef ook graag klankhealing/workshops op locatie!

Tip: Verwen iemand met een cadeaubon voor € 20,-!

Wil je meer weten of direct voor jezelf of een ander boeken? Stuur een mail: