“Stop het lawaai in je hoofd, zodat je de wonderbaarlijke geluiden van het leven kunt horen. Dan kun je een authentiek, diep leven leiden’ (Thich Nhat Hanh)”

Ruimte voor stilte en meditatie, is voor iedereen die in onze huidige tijd, stilte en rust als een luxe ervaart. Door het toenemen van drukte, ervaren van stress of burn-out, wordt de behoefte aan rust steeds groter. Toch blijft het moeilijk aan die behoefte toe te geven, er ‘tijd’ voor te maken. Tijdens de retraite ervaar je op een prettige manier ontspanning, kennis, verdieping en plezier. Je ontvangt handvaten/oefeningen waardoor je op een andere, ontspannen manier met drukte om kunt gaan.

Tijdens deze retraite gaan we een weg in die je de kans biedt om in contact te komen met jezelf, je innerlijke wijsheid en innerlijk weten. Via meditaties (loop, klank, geleide meditaties), mindfulness en bewegen, ontstaat er een rustgevende overgave aan het leven en worden oude patronen los gelaten. De natuur waarin je je zult bevinden gaat hierbij enorm helpen.

Retraiteprogramma:

De retraite begint op dinsdag 21 april met een inloop tussen 19.00 en 20.00 uur.

Op Woensdag 22 april is er meditatie, mindfulness, klankontspanning/healing, ruimte voor jezelf.

Donderdag 23 april beginnen we weer met meditatie, mindfulness en is er wederom ruimte voor jezelf om te ontspannen en te reflecteren. We sluiten af rond 15.00 uur.

Fijn om te weten: Kleine groepjes tot 7 personen. Op woensdag of donderdag kun je een individuele hoofdmassage/ healing ontvangen.

Locatie:

Grenzend aan het oer- en natuurgebied De Maashorst ligt gastenverblijf Het Voorhuis waar we verblijven bij Tom en Thea van Leeuwen.

Adres: Erfdijk 20 in Herpen.

Een plek midden in de natuur, waar we thee uit de kruidentuin drinken, en vegetarisch eten uit de moestuin.

Voor meer informatie: www.gastenverblijfhetvoorhuis.nl

Prijs en aanmelding:

Volledig verzorgd verblijf € 290,- op een 2-persoonskamer. Voor een 1-persoonskamer is een toeslag van € 40,-

Voor informatie en aanmelden: info@gastenverblijfhetvoorhuis.nl of mobiel 06-28883138

Ervaringen van deelnemers:

Wat hou ik van de stilte, het luisteren naar wat er echt toe doet in die stille momenten. Onder de zachte begeleiding van Stella werd je meegenomen in meditaties, wandelingen en fijne klanken. De prachtige locatie van Thea was een warm en inspirerend welkom en droeg zeker bij om volledig met jezelf te zijn. Dankjewel voor de fijne dagen.

Het waren fijne stiltedagen op een mooie plek in de natuur. Een prachtige tuin om te mediteren en ontspannen. Het programma zat goed in elkaar met diepe krachtige meditaties. Heel gevarieerd ook. Het huis en de kamers zijn heel mooi aangekleed en ingericht. Helemaal kloppend bij een retraite. Het eten was goed verzorgd en duidelijk met liefde gemaakt. Ik ben helemaal tot mezelf gekomen. Geïnspireerd en opgeladen ga ik verder op mijn levenspad.

Dankjewel Stella en Thea

Het waren bijzondere mooie fijne dagen onder begeleiding van Stella. Stella helpt je om contact te maken met je kern; je geestelijke wereld. De afwisseling van begeleide meditatie, mindfulness-wandeling met pony’s, muziek en haar inlevend vertellend vermogen heeft mij prachtige reizen laten ervaren en antwoorden opgeleverd vanuit mijn ziel. De locatie Het Voorhuis straalt rust uit en de verzorging was top door Thea. Een aanrader voor wie meer uit zichzelf wil halen.

Omdat ik niet wist wat ik moest verwachten van deze dagen ging ik geheel open naar deze meditatie. Geen verwachtingen. Geen hoop. Na twee dagen bij mezelf komen door de rust, de ruimte die geboden werd, de meditaties en de gesprekken (er was niet volledige stilte die dagen) kan ik verder. Ik heb een stap, een beslissing kunnen nemen en daar ga ik mee verder. Ik vond het zwaar om naar mezelf te kijken twee dagen lang maar het was goed en bijzonder.