Workshop Sjamanisme Meditatie en Healing

Donderdag 28 oktober van 10.00-16.00 uur. Volgende is op woensdag 24 november.

Je kunt ook zelf met 1 of 2 deelnemers een datum kiezen. Individueel ook  een halve dag mogelijk.

Een zeer passende en inspirerende workshop voor

 • een uitgebreide kennismaking met Sjamanisme, Meditatie en Healing
 • als je eventueel de opleiding Sjamanisme Meditatie Healing gaat volgen of een individueel traject wil.

Tijdens deze workshop maak je kennis met het sjamanisme en verschillende meditatievormen. Je leert meer over de achtergronden van meditatie en sjamanisme, het oudste pad van geestelijke ontwikkeling en genezing.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • diep contact met je innerlijke stilte,
 • efficiënt omgaan met je aandacht (mindfulness) en energie in je dagelijkse leven
 • verschillende vormen van meditatie waaronder ademhaling, schoonmaken aura/chakra’s, bewust-Zijn vergroten, visualisatie
 • sjamanistisch reizen (droom/klankreizen waarbij je antwoorden/inzichten ontvangt), contact met je innerlijke kracht
 • klankhealing: de prachtige, helende klanken van mystieke instrumenten als klankschalen, gong, sjamanendrums, bellen, harp, shrutibox, zang en sjamanistische technieken maken ruimte in je vrij, waardoor je energie gaat stromen.

Sommige oefeningen doe je zittend, bij andere meditaties en de klankhealing lig je op een matrasje.
Je ervaart deze dag: hele diepe ontspanning, innerlijke rust en kracht, stilte, overgave en vertrouwen, verbinding met jezelf, het leven, de Bron.

Bijdrage € 90,- incl. vegetarische lunch.

Bijdrage workshop 23 september 10.00-13.00 uur is € 45,- (zonder lunch)

Breukrand 219 in Uden

Wil je meer weten? Of je aanmelden? Stuur een mail:


  Klanken speels en intens, drum ritmes, geuren en andere instrumenten hebben mij een bijzondere trance reis laten ervaren. De benedenwereld met (oer)beelden vertelden mij een symbolisch verhaal waar ik werd uitgenodigd om in dankbaarheid te mogen ontvangen. Een reis waar ik in alle veiligheid mocht Zijn en inzichten kreeg van 2 mooie krachtdieren om nog meer te vertrouwen op mijn intuïtie.

  Ik ben wel vaker na een retraite of een workshop met een fijn gevoel naar huis gegaan, maar dit keer was het toch wel speciaal. De workshop werd aangevangen met een oefening om te aarden. Dit werd op een vriendelijke en zachte manier geleid door Stella. Daarnaast hebben we kennisgemaakt met Sjamanistisch reizen. Dit werd ingeleid door Stella, waarna het verloop van de reis werd overgelaten aan de symboliek van ons eigen leven. Hoewel ik de indruk had dat ik het e.e.a. aan het sturen was, waren er kleine dingen die hun indruk hebben achtergelaten. Het derde en laatste onderdeel was de klankheling. Hierbij lig je op een matras in een staat van volledige ontspanning, waarbij diverse geluiden van verfijnde (daar aanwezige) instrumenten door je heen komen. Het klinkt misschien wat cryptisch, maar het leek meer op voelen dan het horen van de geluiden. De gedachte kwam in mij op: “Laat mij hier nog maar een tijdje liggen.” Daarnaast wil nog wel even vermelden dat je tussen alle onderdelen thee of koffie krijgt en een heerlijke vegetarische lunch. Dit alles in een relaxte en open sfeer. Ik vond het echt een topper!

  De workshop van Stella heeft me laten ervaren wat sjamanisme inhoudt. De ontvangst was direct warm en vriendelijk. Na een stukje theorie over wat sjamanisme inhoudt, gingen we reisjes maken. Heerlijk begeleid door bijzondere geuren en klanken ontdekken wat er in mijn binnenwereld leeft. Daarin kwam ik mezelf tegen. Andere deelnemers zagen allerlei dingen en ik zag weinig. Daar waren ze weer, verwachtingen.. gevolgd door teleurstelling. Gelukkig vertelde Stella me dat iedereen andere ervaringen heeft. De een is meer visueel ingesteld, de ander auditief, gevoelsmatig etc. En bij de een duurt het langer dan de ander. Daarmee durfde ik de volgende reisjes meer op mijn manier te ervaren, voelen wat het met me deed in plaats van ‘kijken’ of ik iets kon zien. Na een heerlijke lunch zijn we ook nog de bossen in gegaan. Genoten van de stilte, de natuur, de drum, de bomen en een warm kopje thee. Mooie workshop! Een aanrader voor diegene die nieuwsgierig is naar het sjamanisme en dit eens wil ervaren. Warme groet, Anke