Workshop Sjamanisme Meditatie en Healing

Een zeer passende en inspirerende workshop voor

 • een uitgebreide kennismaking met Sjamanisme, Meditatie en Healing
 • als je eventueel de Opleiding Sjamanisme Meditatie Healing gaat volgen.

Tijdens deze workshop maak je kennis met het sjamanisme en verschillende meditatievormen. Je leert meer over de achtergronden van meditatie en sjamanisme, het oudste pad van geestelijke ontwikkeling en genezing.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • diep contact met je innerlijke stilte,
 • efficiënt omgaan met je aandacht (mindfulness) en energie in je dagelijkse leven
 • verschillende vormen van meditatie waaronder ademhaling, bewust-Zijn vergroten, visualisatie
 • sjamanistisch reizen (droom/klankreizen waarbij je antwoorden/inzichten ontvangt), contact met je innerlijke kracht
 • klankhealing: de prachtige, helende klanken van mystieke instrumenten als klankschalen, gong, sjamanendrums, bellen, harp, shrutibox, zang en sjamanistische technieken maken ruimte in je vrij, waardoor je energie gaat stromen.

Sommige oefeningen doe je zittend, bij andere meditaties en de klankhealing lig je op een matrasje.
Je ervaart deze dag: hele diepe ontspanning, innerlijke rust en kracht, stilte, overgave en vertrouwen, verbinding met jezelf, het leven, de Bron.

Het adres is Breukrand 219 Uden.

De volgende workshop is donderdag 6 juni van 10.00-16.00 uur. In de middag gaan we de natuur in. Bijdrage € 95,- incl. lunch.

Je kunt ook zelf met 1 of meer deelnemers een datum kiezen voor een privé workshop. Workshop kan ook een ochtend, middag of avond. Een workshop op maat voor b.v. zussen/vriendinnen/collega’s is ook mogelijk!

Wil je meer weten? Of je aanmelden? Stuur een mail:


  Klanken speels en intens, drum ritmes, geuren en andere instrumenten hebben mij een bijzondere trance reis laten ervaren. De benedenwereld met (oer)beelden vertelden mij een symbolisch verhaal waar ik werd uitgenodigd om in dankbaarheid te mogen ontvangen. Een reis waar ik in alle veiligheid mocht Zijn en inzichten kreeg van 2 mooie krachtdieren om nog meer te vertrouwen op mijn intuïtie.

  Ik ben wel vaker na een retraite of een workshop met een fijn gevoel naar huis gegaan, maar dit keer was het toch wel speciaal. De workshop werd aangevangen met een oefening om te aarden. Dit werd op een vriendelijke en zachte manier geleid door Stella. Daarnaast hebben we kennisgemaakt met Sjamanistisch reizen. Dit werd ingeleid door Stella, waarna het verloop van de reis werd overgelaten aan de symboliek van ons eigen leven. Hoewel ik de indruk had dat ik het e.e.a. aan het sturen was, waren er kleine dingen die hun indruk hebben achtergelaten. Het derde en laatste onderdeel was de klankheling. Hierbij lig je op een matras in een staat van volledige ontspanning, waarbij diverse geluiden van verfijnde (daar aanwezige) instrumenten door je heen komen. Het klinkt misschien wat cryptisch, maar het leek meer op voelen dan het horen van de geluiden. De gedachte kwam in mij op: “Laat mij hier nog maar een tijdje liggen.” Daarnaast wil nog wel even vermelden dat je tussen alle onderdelen thee of koffie krijgt en een heerlijke vegetarische lunch. Dit alles in een relaxte en open sfeer. Ik vond het echt een topper!

  De workshop van Stella heeft me laten ervaren wat sjamanisme inhoudt. De ontvangst was direct warm en vriendelijk. Na een stukje theorie over wat sjamanisme inhoudt, gingen we reisjes maken. Heerlijk begeleid door bijzondere geuren en klanken ontdekken wat er in mijn binnenwereld leeft. Daarin kwam ik mezelf tegen. Andere deelnemers zagen allerlei dingen en ik zag weinig. Daar waren ze weer, verwachtingen.. gevolgd door teleurstelling. Gelukkig vertelde Stella me dat iedereen andere ervaringen heeft. De een is meer visueel ingesteld, de ander auditief, gevoelsmatig etc. En bij de een duurt het langer dan de ander. Daarmee durfde ik de volgende reisjes meer op mijn manier te ervaren, voelen wat het met me deed in plaats van ‘kijken’ of ik iets kon zien. Na een heerlijke lunch zijn we ook nog de bossen in gegaan. Genoten van de stilte, de natuur, de drum, de bomen en een warm kopje thee. Mooie workshop! Een aanrader voor diegene die nieuwsgierig is naar het sjamanisme en dit eens wil ervaren. Warme groet, Anke

  Mijn deelname aan de workshop Sjamanisme Meditatie Healing was in één woord geweldig. Stella laat je op een mooie zachte en vriendelijke wijze kennis maken met zoveel verschillende aspecten, en dat in één workshop. Het enige wat ik je kan aanraden is, geef jezelf deze workshop cadeau en ervaar zélf het wonder van het leven vanuit Zijn. Dank je wel Stella voor deze mooie ervaring!

  Ik was opzoek naar mezelf, door omstandigheden was ik mezelf kwijt geraakt.
  Ik kwam terecht bij ,,jij en je leven”,
  ben de uitdaging aangegaan en heb een workshop bijgewoond.
  In de loop van de dag krijg ik wat meer energie en ik ging weer stromen .
  Er ontstond een enorme rust over me heen, ook mede de rust en energie die Stella en de ruimte uitstralen.
  Die dag heb ik mezelf weer gevonden en ga zeker verder om nog meer bij mezelf te blijven.

  De workshop Sjamanisme, healing en meditatie heb ik als heel relaxend ervaren. Een heerlijk dag waarin je gaat mediteren en je laat verwennen door verschillende instrumenten zoals drums en klankschalen. De trilling die daarbij vrij komt is zo helend, het verrast me telkens weer! De uitleg die Stella erbij gaf (wat sjamanisme inhoudt) paste bij hoe ik in het leven sta. We hebben nog een heerlijke wandeling gemaakt waarbij we bewust werden van ons lichaam en de natuur on ons heen. Stella straalt rust uit en dat heb ik als fijn ervaren. Zeker een aanrader om deze workshop te doen! Ook de lunch was lekker en gezond.