Stella Westerhof klankhealing

Toen mijn werkzame leven begon, werkte ik als remedial teacher en leerkracht. In die tijd werd mijn leven verrijkt met drie kinderen. En om te zijn wie ik nu ben, volgde ik in diezelfde periode opleidingen voor chakra/aura healer, NLP (neuro linguïstisch programmeren), innerlijk kind, kathara healing, natuurbeleving en sjamanistisch genezer.

De opleiding tot sjamanistisch genezer voelde voor mij als een thuis komen. Daarbij ben ik geïnspireerd door Frédéric Antonious, oprichter van Transcendental Living. Met deze filosofie als basis, geef ik sinds 15 jaar meditatiecursussen, opleiding, individuele healing en klankmeditaties.

Deze manier van leven geeft veel innerlijke vrijheid en rust

Je ervaart diepe verbinding met jezelf, je Bron en het hele leven. Je leert je leven op een ‘andere’, open manier waar te nemen, zonder oordelen en in te gaan op allerlei gedachten. Dit geeft veel levensvreugde en tevredenheid over wie jij bent en het leven.

Verstandelijk kon ik alles wel beredeneren, maar het voelen, ervaren en toelaten is iets heel anders. Beide heb je nodig in je leven.

Er bestaan truukjes genoeg om te willen bereiken wat je wilt, hoe je wilt zijn, hoe je je goed kunt voelen en ga zo maar door……….maar de sleutel ligt in het puur ervaren van het leven zoals het is, gewoon zijn in het nu. Je openen voor de natuurlijke stroom van het leven en hier in mee gaan. Luisteren naar wat het leven jou te bieden heeft en hier wat mee doen. Je leert je hier op af te stemmen.

Ontdek hoe het leven werkt en gebruik hierbij je actieve, creatieve kracht!
Jij bent de schepper van je eigen welzijn.